Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/evence/domains/e-vence.nl/public_html/lib/class_mysql.php on line 41

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/evence/domains/e-vence.nl/public_html/lib/class_content.php on line 84
Werkwijze - E-vence C.V.

Werkwijze

E-vence gaat op een zeer nette manier te werk tijdens het ontwikkelen van uw project. Het desbetreffende project wordt altijd in 7 stappen doorlopen, die hieronder aan de orde komen.

Analyse

Tijdens het gesprek worden uw wensen en probleemstellingen op tafel gelegd. We zullen deze inventariseren, zodat we een goed beeld van de situatie kunnen schetsen.

Ons advies

Naar aanleiding van uw wensen geven we u een aantal vakkundige adviezen die zo goed mogelijk inspringen op uw situatie.

Conclusie

Na het kiezen van een bepaalde strategie geven wij u een vrijblijvende offerte. Bij instemming kan het project gerealiseerd worden.

Realisatie

Het project wordt gerealiseerd volgens het geschetste plan en volgens de weergegeven stappen. Ook houden wij u op de hoogte van de voortgang, zodat er eventueel bijgestuurd kan worden als dit nodig is.

Test Fase

Tijdens deze fase zal het project grondig onder de loep worden genomen en zullen eventuele bugs verholpen worden.

Oplevering

Het project wordt compleet opgeleverd zodat u direct aan de slag kunt. Als het om een website gaat dan zal deze uiteraard ook geplaatst worden.

Evaluatie

Na de oplevering zal een eindgesprek plaatsvinden. Aan de hand van dit gesprek kunnen we erachter komen of het project aan de vooraf gestelde voorwaarden en wensen voldoet.


Stappen

  • Analyse
  • Ons advies
  • Conclusie
  • Realisatie
  • Testfase
  • Oplevering
  • Evaluatie

Informatie

Wilt u meer informatie over het
onze werkwijze?
neem contact op.