Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/evence/domains/e-vence.nl/public_html/lib/class_mysql.php on line 41
E-vence C.V.

Cases

Hieronder treft u een aantal cases aan. Deze lopen uiteen van simpele websites die functioneren als visitekaartje tot interactieve webshops met achterliggende administratiesystemen. Elk van deze projecten springen geruim in op de criteria van de opdrachtgever.

Het koffiewarenhuis

Screenshot van Koffiewarenhuis Koffiewarenhuis is begin 2000 opgestart met als doelstelling de espresso machine aan de man te brengen. De Horeca schonk deze koffiesoort al, maar voor veel mensen werd het als luxe gezien.Tegenwoordig willen veel Nederlanders deze koffiesoort zelf in huis hebben. Koffiewarenhuis laat dan ook zien dat deze machines tegen een zeer betaalbare prijs te leveren zijn. Al snel kwam Koffiewarenhuis in contact met E-vence. In 2005 timmerde Koffiewarenhuis flink aan de weg. Dit werd onder andere bereikt door de relatief eenvoudige website om te laten toveren tot een zeer geavanceerde webwinkel. Mede door deze belangrijke verandering is Koffiewarenhuis uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in Koffiemachines. Tot op heden speelt E-vence een essentiële rol in de bedrijfsvoering van Koffiewarenhuis.

Bezoek koffiewarenhuis.nl »


Jongerencentrum 't Ukien

Screenshot van 't Ukien Jongeren Centrum 't Ukien is een Jongeren centrum in Kampen die grotendeels wordt gerunt door vrijwilligers. Omdat het Ukien een non-profit organisatie is, is het van belang dat er weinig kosten worden gemaakt. E-vence speelde hierop in door de meest uiteen lopende adminstative bedrijfstaken op een zo'n effeciënt mogelijke manier te automatiseren. E-vence ontwikkelde in 2006 naast de website van 't Ukien een zeer gebruikersvriendelijke administratie paneel. Inmiddels zijn 't Ukien en haar vrijwillers helemaal bekend met het systeem, en willen zij niet meer zonder. In het heden en in de toekomst werken 't Ukien en E-vence nauw met elkaar samen, om nog meer bedrijfsprocessen te verbeteren.

Bezoek ukien.nl »