Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/evence/domains/e-vence.nl/public_html/lib/class_mysql.php on line 41

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/evence/domains/e-vence.nl/public_html/lib/class_content.php on line 84
Trainingen - E-vence C.V.

Trainingen

Om u te helpen de hoogst haalbare resultaten te behalen op de meest efficiënte en rendabele manier, hebben we voor al onze oplossingen een uitgebreide trainingskalender samengesteld. Onze trainingen bieden u een snelle meerwaarde en hogere productiviteit. Na het volgen van een training maakt u plezierig, eenvoudig en efficiënt gebruik van onze software. De investering in de training is dus snel terugverdiend, zowel qua kosten als tijd!

Afhankelijk van uw kennis van en ervaring met onze oplossingen bieden wij meerdere trainingen. Onder begeleiding van een ervaren trainingsconsultant leert u onze software optimaal te benutten en goed in te richten.

Omdat niet iedere bedrijfsvoering en werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen tevens ruimte voor uitleg over bedrijfsspecifieke vraagstukken. U heeft daarnaast de gelegenheid uw ervaringen te delen met medecursisten.